blog

2023 visszatekintő

Szeddmagad levendulázásaink voltak már az előző években is és természetesen arattunk is, de mivel a tanyaépület és a kerítés csak idén készült el, a megálmodott programjainkat igazából csak idén tudtuk elkezdeni.

Júniusban vásárral, ugrálóvárral kiegészült Szedd magad napot tartottunk.

Július közepén a nyugdíjasklub segítségével learattuk a levendulát, és az előző évhez hasonlóan a Mohos Gyógynövénylepárlóba szállítottuk. Másnapra készen volt az aranyló, gyönyörű illóolaj.

Augusztusban megtartottuk az első újszilvási bolhapiacot. Az eső ellenére nagyon lelkesek voltak az eladók, együtt néztük a radart és szurkoltunk, hogy meg tudjuk tartani a vásárt, ami végül nagyon jó bulinak bizonyult.

Szeptemberben makramé virágtartó workshopot tartottunk, csodás alkotások születtek, nagyszerű új embereket ismerhettünk meg.

Októberben újabb bolhapiacot szerveztünk, immár rengeteg árussal. Nem csak használt cikkek voltak a standokon, hanem helyi termelők, alkotók is kihozták a portékáikat. Szintén ebben a hónapban méhviaszos kendő készítő workshopot tartottunk.

Novemberben kikerült a Rossmann polcaira az a karácsonyi ajándékcsomag, melyben a mi levendulapárnáink vannak.

Decemberben adventi bolhapiacot tartottunk forralt borral, gofrival, valamint a makramé karácsonyfadísz workshopon hangolódtunk az ünnepre.

Jövőre is sok ötletünk van, ha Isten is éltet bennünket, sok-sok programon várunk majd minden kedves érdeklődőt!

Csokrozzuk a levendulát
Bolhapiac a levendulásban
Méhviaszos kendő workshop
Makramé karácsonyfadísz workshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük